We gaan verhuizen!

Eindelijk is het zover. We gaan onze locatie aan de Spoorlaan verlaten. Vanaf 2 april 2024 vinden alle behandelingen plaats op onze nieuwe locatie aan het Binnenhof 13, te Etten-Leur.

Inhoud van deze blog

Wat gaat er veranderen ?

Nieuwe apparatuur en inrichting

De afgelopen 2,5 jaar zijn ontzettend vlug gegaan, we zijn gegroeid naar een stabiel team en staan op het punt een nieuwe stap te maken. Hierbij hebben we gekeken naar onze huidige praktijk en onze visie voor de toekomst. Hoe willen wij graag dat mensen behandeld worden? Wat hebben wij en onze praktijk daarvoor nodig?

 

Keiser

De meeste klachten ontstaan in het dagelijks leven. Bewegingen die “normaal” uitgevoerd worden geven ineens problemen. Het resultaat is dat er onvoldoende pijnvrij bewogen kan worden.

Ieder lichaam beweegt in patronen en door hier in te trainen wordt u direct sterker.
Heel simpel; “Train waar je sterker in wilt worden” Met de Keiser functional trainer is er geen beperking aan beweging. Letterlijk iedere beweging kan gemaakt worden en door op luchtdruk te trainen is er zowel in de heen, als in de teruggaande beweging weerstand.
Het apparaat is voor iedereen geschikt omdat er vanaf 100 gram weerstand te trainen is.
Dit maakt het voor veel mensen toegankelijk om pijnvrij te bewegen!

 

“Met de Keiser functional trainer kunnen we functionele patronen trainen die direct verbetering geven in het dagelijks leven.”

 

Extra behandelruimtes

In de praktijk gaan we naast een grotere trainingsruimte, toevoeging van een leg press en een nieuwe loopband, nog 2 extra behandelruimtes maken. In het totaal hebben we straks 5 behandelruimtes tot onze beschikking. Op deze manier zijn we vrijer in de indeling van de ruimtes en klaar voor de toekomst. We hebben niet de wens om een hele grote praktijk te worden. De persoonlijkheid, het overleggen tussen de therapeuten en de fijne relatie willen we graag behouden.

 

Verder blijft alles hetzelfde!

Ons team blijft ons team!

We zijn een hecht team waarin we passie voor kwalitatieve zorg voorop hebben staan. Ieder individueel teamlid heeft zijn of haar eigen kwaliteiten, behandelmogelijkheden en persoonlijkheid.
Onze uitgangsbasis is de diagnose. Zonder een diagnose kan er geen behandelplan uitgevoerd worden. U mag van ons verwachten dat we deze ook met u zullen delen, zodat u ook weet wat er aan de hand is en waar we aan gaan werken. Zo werken we samen aan pijnvrij bewegen!

 

Ons nieuwe adres, vanaf 2 april

Van Gool Fysiotherapie
Binnenhof 13,
4871 BR Etten-Leur
Tel: 06-15643217
www.vangoolfysiotherapie.nl
daniel@vangoolfysiotherapie.nl

 

Op onze sociale kanalen delen we regelmatig berichten over de ontwikkelingen van onze praktijk.

Klik op de onderstaande socials en volg ons!

Lees meer blogs van Van Gool Fysiotherapie

nieuws

We gaan verhuizen!

Eindelijk is het zover.

We gaan onze locatie aan de Spoorlaan verlaten. Vanaf 2 april 2024 vinden alle behandelingen plaats op onze nieuwe locatie aan het Binnenhof 13, te Etten-Leur.