Team van Gool fysiotherapie

Graag stellen wij ons team aan u voor. Binnen ons team beschikken we over verschillende specialisaties, kennis en kunde op het gebied van fysiotheapie, manuele therapie en echografie.

Specialisaties:

Manueel therapeut MSc.
MSK Echografist
Claudicatio Intermittens therapeut
Corona revalidatie specialist
Fysiotherapeut

Mijn naam is Daniël van Gool en ik ben sinds 2004 afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk heb ik de afgelopen jaren gebruikt om mijzelf te specialiseren in manuele therapie, echografie, claudicatio klachten en Covid herstelzorg.
In 2016 ben ik afgestudeerd als Master binnen de manuele therapie. Het is altijd mijn doel geweest om mensen te helpen met de juiste diagnose, te helpen met bewegen en voorkomen van het terug keren van klachten. Hiervoor staat voor mij kennis, kunde en kwaliteit centraal. Deze voorwaarden mag u van mij verwachten en ik zal altijd mijn uiterste best doen om u te helpen.

Daniël van Gool

Daniël van Gool

Praktijk eigenaar
Fysiotherapeut en Manueel therapeut MSc.
Big nummer: 5906226804

Sharon

Sharon Koenraads

Aromatherapeut
Verantwoordelijke social media en administratie

Specialisaties:

Aromatherapeut
Marketing en Social media
Administratie

Mijn naam is Sharon, ik ben de verloofde van Daniël van Gool. Naast mijn baan in het onderwijs help ik Daniël met het reilen en zeilen van alles rondom de praktijk. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd aromatherapeut en eigenaresse van Flesjes vol natuur. Mogelijk treffen we elkaar tijdens uw bezoek aan van Gool fysiotherapie! Zo af en toe ben ik aanwezig voor werkzaamheden binnen de praktijk of zal ik uw telefoontje aannemen. Ook maak ik gebruik van de praktijkruimten om aromatische consulten af te nemen of ontspanningsmassages uit te oefenen.

Specialisaties:

Fysiotherapeut
MSK Echografist
Schouder, arm en hand specialist

Mijn naam is Jolanda Post en ik ben sinds juli 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool Breda. Ik heb mijzelf de afgelopen jaren gespecialiseerd als fysio in klachten aan de schouder, elleboog, pols en hand en heb onlangs de echografie opleiding afgerond.
Het helpen van mensen met ieder hun eigen zorgvraag is voor mij belangrijk en ik zal dan ook al mijn kennis en kunde gebruiken om u zo goed mogelijk te helpen!

Jolanda Post

Fysiotherapeut
MSK Echografist
Big nummer: 69917149104

Roy van der Linden

Fysiotherapeut
Longfysiotherapeut
Big nummer: 69918111204

Specialisaties:

Fysiotherapeut
Longfysiotherapeut
Neurorevalidatie
Valpreventie docent

Mijn naam is Roy van der Linden en ik ben sinds juli 2013 afgestudeerd aan Avans Hogeschool Breda. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in Longfysiotherapie (COPD en covid19), neurorevalidatie bij centraal neurologische aandoeningen, valpreventie, Bppd (duizeligheidsklachten), claudicatio klachten (etalage benen) en ouderenzorg. Daarnaast heb ik ook affiniteit met veel sport gerelateerde klachten.
Het helpen van mensen bij hun vraag naar zorg is iets wat ik enorm graag doe.
De uitdaging en mijn passie daarvoor zorgen ervoor dat ik opzoek ga naar de beste manier van behandelen samen met u.

Specialisaties:

Fysiotherapeut
Revalidatie na een operatie
Actieve oefentherapie

Mijn naam is Ruben Arke en sinds juli 2023 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven als fysiotherapeut. Ik wil in de aankomende jaren de cursussen Echografie, EPTE en Dry Needling gaan doen. Het helpen van mensen met verschillende zorgvragen is wat ik graag doe. Ik vind dat iedere patiënt alle aandacht en begeleiding moet krijgen in zijn hulpvraag. Ook vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak moeten voelen, dit verzeker ik door tijdens behandelingen de patiënt op nummer 1 te zetten!!

Ruben Arke

Fysiotherapeut
Big nummer: 69917149104