Revalidatie

Revalidatie

Na een blessure of een operatie wilt u de beste revalidatie om weer pijnvrij te bewegen. Wanneer u bijvoorbeeld knieklachten hebt of net geopereerd bent aan de knie dan is het belangrijk dat u een revalidatietraject volgt. Dit geldt ook voor schouder, heup of enkel & voet.
Het is belangrijk om te weten wat u wel en niet mag, waar uw grenzen liggen en wat er binnen de grenzen wel mogelijk is. Een goed plan en een goede aansturing is hierin belangrijk.

Gezamenlijk stellen we een plan op aan de hand van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld weer hardlopen terwijl u net geopereerd bent aan uw enkel dan gaan we hier een persoonlijk plan voor opstellen. Of heeft u net een schouderoperatie achter de rug en u wilt weer basketballen of gewoon uw werk weer kunnen doen ook dan gaan we gezamenlijk een plan opstellen met een planning.

Belangrijk voor ons is dat uw doelen worden gehaald binnen een termijn die ons allebei redelijk lijkt. We zijn daarom niet alleen uw fysiotherapeut maar ook uw begeleider, adviseur en uw coach.
Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een aantal omschrijvingen van klachten, mocht u twijfelen of van Gool fysiotherapie u kan begeleiden tijdens uw revalidatie neem dan contact met ons op.