Fysio nieuws en in de media


Blogs op onze website

nieuws

We gaan verhuizen!

Eindelijk is het zover.

We gaan onze locatie aan de Spoorlaan verlaten. Vanaf 2 april 2024 vinden alle behandelingen plaats op onze nieuwe locatie aan het Binnenhof 13, te Etten-Leur.

Lees verder »


Van Gool Fysiotherapie in het nieuws

Podotherapie Bartels en Van Gool Fysiotherapie gaan samenwerken onder één dak

ETTEN-LEUR – De praktijken van Podotherapie Bartels en Van Gool Fysiotherapie waren al naast elkaar te vinden aan de Spoorlaan. Vanaf 2 april aanstaande vinden de behandelingen voortaan plaats op Binnenhof 13 in Etten-Leur. In september 2023 heeft Podotherapie Bartels het pand aangekocht en heeft het een totale metamorfose gekregen voor een duurzame toekomst. Het had even wat voeten in aarde om de juiste praktijkruimte te vinden en te creëren, maar dankzij een goede architect en aannemer zijn alle wensen vervuld.

Podotherapie Bartels en Van Gool Fysiotherapie gaan samenwerken onder één dak

Blijf in beweging, staand vergaderen en ga niet te fanatiek van start

ETTEN-LEUR – Covid-19 zorgde niet alleen voor veel zieken en vervelende beperkingen voor de mensen, het zorgde ook voor langdurige revalidatietrajecten. En er kwamen andere klachten tevoorschijn als gevolg van thuiswerken en lang stil zitten zonder te sporten. Fysiotherapeut Daniël van Gool vertelt hierover

Fysio Daniël

‘De fysiotherapeut wil de huisarts te hulp komen’

KNGF-voorzitter Guido van Woerkom zegt dat de fysiotherapeut een bijdrage kan leveren om de huisartspraktijk te ontlasten. Een derde van de gezondheidsklachten in de spreekkamer van de huisarts heeft betrekking op het bewegingsapparaat….

samenwerken

Corona revalidatie bij van Gool Fysiotherapie

Binnen onze praktijk kunt u terecht voor revalidatie na Corona. Omdat de klachten ontzettend divers zijn werken we samen met meerdere partijen om u op verschillende wijze hulp te bieden. Zo is bijvoorbeeld reuktraining een goede manier om dit vermogen weer terug te laten komen….

reuktraining